JKOwners Forum banner

Koszt Jscan

1.9K views 7 replies 5 participants last post by  Thorwon  
#1 ·
Czy ktoś może mi powiedzieć, ile kosztuje zakup licencji na korzystanie z Jscan?
Mam HPtuners, ale nie monitoruje czujników prędkości kół i mam problem z ABS na moich osiach.
Nie mam adaptera BT do Jscan. Muszę jeden zamówić.
Chciałbym tylko wiedzieć, ile kosztuje licencja, zanim wydam więcej pieniędzy.

#2 ·
Pobierz i zainstaluj aplikację, a następnie ją licencjonuj. Strona licencji powinna zawierać cenę. Jeśli za dużo, odinstaluj.

Jeśli dobrze pamiętam, zapłaciłem 20$ za 1 licencję na pojazd. Więcej niż 1 licencja na pojazd kosztuje więcej.

Ten klucz sprzętowy Bluetooth Vgate został polecony przez Jscan. Kupiłem go również i nie było żadnych problemów:

#3 ·
Pobierz i zainstaluj aplikację, a następnie uzyskaj licencję. Strona licencji powinna zawierać cenę. Jeśli za dużo, odinstaluj.

Jeśli dobrze pamiętam, zapłaciłem 20$ za licencję na 1 pojazd. Licencja na więcej niż 1 pojazd kosztuje więcej.

Ten klucz sprzętowy Bluetooth Vgate został polecony przez Jscan. Kupiłem go również i nie było żadnych problemów:

Dzięki.

#5 ·
Czy ktoś może mi powiedzieć, ile kosztuje zakup licencji na korzystanie z Jscan?
Mam HPtuners, ale nie monitoruje czujników prędkości kół i mam problem z ABS na moich osiach.
Nie mam adaptera BT do Jscan. Muszę jeden zamówić.
Chciałbym tylko wiedzieć, ile kosztuje licencja, zanim wydam więcej pieniędzy.
$24.99 właśnie kupiłem jeden dzisiaj.

1 licencja VIN - Standard (OBD JScan)$24.99