I need a rear sway bar link - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 Old 02-21-2012, 06:49 PM Thread Starter
Granite Guru
 
Crazecodyk's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Marshall TX
Age: 33
Posts: 393
Feedback: 0 reviews
I need a rear sway bar link

So as my lift told me i moved the rear sway bar links to the front and by doing so i screwed one up. Im needing one....full traction sent me some quick discos that i can't use on the rubicon for a reason i havnt really learned about yet....anyways need the link if someone has one
Crazecodyk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 02-21-2012, 06:53 PM
Administrator
 
HITMONEY's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sothern Utah
Age: 49
Posts: 8,743
Garage
Feedback: 5 reviews

Quote:
Originally Posted by Crazecodyk View Post
So as my lift told me i moved the rear sway bar links to the front and by doing so i screwed one up. Im needing one....full traction sent me some quick discos that i can't use on the rubicon for a reason i havnt really learned about yet....anyways need the link if someone has one
What size lift? and I see no reason you can't use quick disco's on the Rubi.. I did it for a long time.

°lllll°


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Facebook Page
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

YouTube Channel
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HITMONEY is offline  
post #3 of 8 Old 02-21-2012, 06:55 PM
Banned
 
Join Date: Mar 2009
Location: Locked in a basement
Posts: 16,621
Feedback: 0 reviews

I thought every rubi had the electronic swaybar disco as a stock part?





Dancin Dan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 Old 02-21-2012, 06:56 PM Thread Starter
Granite Guru
 
Crazecodyk's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Marshall TX
Age: 33
Posts: 393
Feedback: 0 reviews

4" full traction ultimate....it says in instruction not to...im guessing because of the electronic disco....idk..if i can get another link i'll do that and sell the diskos...if not..i'll install the discos and see what happens
Crazecodyk is offline  
post #5 of 8 Old 02-21-2012, 07:51 PM
JKO Addict!
 
Fklein6768's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Central New Jersey
Age: 51
Posts: 4,828
Feedback: 6 reviews

I have a couple laying around.

Is this thing on?.....

www.4x4s-pod.com
Fklein6768 is offline  
post #6 of 8 Old 02-21-2012, 08:46 PM
Administrator
 
HITMONEY's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sothern Utah
Age: 49
Posts: 8,743
Garage
Feedback: 5 reviews

Quote:
Originally Posted by Crazecodyk View Post
4" full traction ultimate....it says in instruction not to...im guessing because of the electronic disco....idk..if i can get another link i'll do that and sell the diskos...if not..i'll install the discos and see what happens
huh.. makes no sense.

Use the discos... you will be fine and have the best of both worlds, manual disco so you don't have to worry about it automatically reconnecting over 15mph and e-disco for when you want to be lazy and just push a button.

°lllll°


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Facebook Page
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

YouTube Channel
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HITMONEY is offline  
post #7 of 8 Old 02-21-2012, 09:47 PM
Rock God
 
WeGo4x4's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Whittier
Posts: 915
Feedback: 2 reviews

Quote:
Originally Posted by HITMONEY View Post
huh.. makes no sense.

Use the discos... you will be fine and have the best of both worlds, manual disco so you don't have to worry about it automatically reconnecting over 15mph and e-disco for when you want to be lazy and just push a button.
Yup, and if/when the edisco fails you already have a back up plan.
WeGo4x4 is offline  
post #8 of 8 Old 02-22-2012, 06:13 AM Thread Starter
Granite Guru
 
Crazecodyk's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Marshall TX
Age: 33
Posts: 393
Feedback: 0 reviews

The more i think about it the more i like it...quick disco it is...wont be needing links anymore at this time...thx guys!!
Crazecodyk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome