LS JK "No Bus" - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 06-21-2019, 01:08 PM Thread Starter
Granite Guru
 
Sgo70's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 288
Feedback: 0 reviews
LS JK "No Bus"

Just wondering if anyone has seen this before.

Came on suddenly while driving, still runs and drives but took it right home. I haven't done anything to it for at least six months and it was running great up until now.

Any guidance on where to start looking? I did the Motech swap quite a few years ago and added the radiator about six months ago but nothing obvious or wet under the hood (rain today).

Thanks,
Sean
Attached Images
 
Sgo70 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-21-2019, 06:16 PM
Granite Guru
 
GR1P's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Corona, CA
Age: 39
Posts: 113
Feedback: 2 reviews

Give Motech a ring
GR1P is offline  
post #3 of 4 Old 06-21-2019, 06:25 PM
Wheeler
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 53
Feedback: 0 reviews

Mine will do that when the mocan module is unplugged. I don’t know if they had that module when you did yours?

I gather that the Jeep computer is missing info from the GM side.
Conquistador is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 06-23-2019, 08:37 AM Thread Starter
Granite Guru
 
Sgo70's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 288
Feedback: 0 reviews

Booked it in for the clockspring recall to rule that out first.

No module on mine, thanks though

Sean
Sgo70 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome