Help! - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 05-19-2012, 12:29 PM Thread Starter
Wheeler
 
Okieveg's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Bartlesville, OK
Posts: 59
Feedback: 0 reviews
Help!

Came home from taking the kids to the park, pulled in the driveway, everyone unloaded. Had to run back to Lowe's, was inside for 15-20 minutes, everything on the Jeep was turned off. Came back out and it wouldnt start, no power, no dashlights, NOTHING was working. Pulled the cover off the fusebox and could hear a 'buzzing' sound coming from inside there. First thought was blown fuse, but no idea which one it could be. Also tried to jump it, but still not power anywhere!!

Any suggestions on which fuse might be blown?!?!?
Okieveg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 05-19-2012, 03:11 PM
Rock God
 
curbsjeep's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Crofton, Md
Age: 37
Posts: 1,344
Feedback: 1 reviews

Buzzing could be a relay that is stuck.
Try disconnecting the battery for a few and check for blown fuses.

_____________________________________________
Mango Tango Unlimited Mountain
curbsjeep is offline  
post #3 of 5 Old 05-20-2012, 03:10 PM Thread Starter
Wheeler
 
Okieveg's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Bartlesville, OK
Posts: 59
Feedback: 0 reviews

Disco'd the battery and problem solved!!


Sent while sitting on the toilet
Okieveg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 05-21-2012, 12:07 AM
Official Monkey Business
 
TEXASKEV's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Denton Tejas
Posts: 12,215
Garage
Feedback: 0 reviews
Send a message via AIM to TEXASKEV Send a message via Yahoo to TEXASKEV

Thats crazy. So I guess the control module reboot fixed it?

08 2Door Red Rubicon. Rock Krawler 5.5 Longarm Coilover, Polly rear Coilovers. AEV hood & wheels, 37"KM2s, JE Reel 1350 shafts, 5.38 Yukon gears, Superior axles, Shrockworks stubby, Fab Fours rear, sPod, Rebel Offroad brakes, Warn winch and lots more.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
TEXASKEV is offline  
post #5 of 5 Old 05-21-2012, 05:01 AM
JKO Addict!
 
Goodysgotacuda's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Denton, TX
Posts: 13,230
Feedback: 1 reviews

Quote:
Originally Posted by TEXASKEV View Post
Thats crazy. So I guess the control module reboot fixed it?
"Battery Resets" fixed many BMW glitches

SOLD - '09 2dr Rubicon - 1.0Gal | 6spd | 37s | 4.88s |
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
| OR-Fab cage | Poly Cage | BFH Front | XRC Rear | XRC12 Winch | Walker Evans Beadlocks |

Retired from the Jeep community, for now.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Goodysgotacuda is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome