No electric to the rear! Help!! - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum
 1Likes
  • 1 Post By JY
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 11-18-2019, 04:29 PM Thread Starter
JY
Newbie
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Feedback: 0 reviews
No electric to the rear! Help!!

First time poster, apologies if this has been addressed in other threads. If so, please point me there.

I have a 2012 JKU Sport, simple mods (only electric mod is an AEV procal to adjust for the 35 in tires).

I just replaced my heating core (4th one in 7 years!), radiator, upper and lower hose. This meant taking out the entire dash and dash frame. I put everything back and reconnected all of the wire harnesses that have a home. The alternator is putting out just over 14v.

Here are the issues:
1. Dome light does not work
2. Rear lights do not go on (headlights and fog lights work fine)
3. Rear blinkers do not work (front blinkers work fine)
4. Rear Hazards do not work (front works fine)
5. Brake lights, including the 3rd light, do not work
6. Reverse lights do not work
7. Rear wiper/window sprayer does not work

Has anyone had an issue like this before? Any ideas on what the cause is and how to fix it?

All of the connectors are in place and no wires look damaged (from what I can see).

Thank you!!
JY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-18-2019, 05:18 PM
Granite Guru
 
rockystock's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Knoxville, TN
Posts: 478
Garage
Feedback: 0 reviews

Check the big connector on the right (passenger) side of the radiator. You might have bumped it while changing the hoses.

Sent from my LG-H910 using Tapatalk
rockystock is offline  
post #3 of 3 Old 11-19-2019, 10:42 AM Thread Starter
JY
Newbie
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Feedback: 0 reviews

Thanks. Found it. Everything looks intact, but covered in coolant. The inside was clean, except for a little coolant on the edge. I wiped it all down and am leaving it apart for a bit. Will plug it all back in later and see if that works.

Thanks for the help.
rockystock likes this.
JY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome