Aircon Issue - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-17-2019, 12:52 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Feedback: 0 reviews
Aircon Issue

Hi everyone

I've been trying to solve this mystery for a while now. My Jeep is a 2010 JK Sahara. When I switch the aircon on it takes about 20 to 30 minutes and the fan stops running on speed setting 1. I then switch it to 2, and after about a minute the fan starts blowing properly again until 20 to 30 minutes later when it stops again. The same for speed 3 and 4. If I park the car for about 10 or so minutes the fan works properly until the cycle starts again. This only happens with the aircon on. With the fan on and aircon off or with the heater on this issue doesn't come up. I have replaced the fan resistor and the fan but still have this problem. I must also mention that this is the old style aircon, not the facelifted version with the fancy knobs. Can anyone point me to a possible solution?
Peter Niklas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome