RBZ 430N Jk 2013 Not working ! Reboot loop - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-13-2016, 06:55 PM Thread Starter
Newbie
 
jgutie82's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Age: 27
Posts: 1
Feedback: 0 reviews
RBZ 430N Jk 2013 Not working ! Reboot loop

I have a 2013 jeep jku, I upgraded my radio to a mygig rbz 430N about 4 months ago. My past trip to Laughlin,NV from Southern California my radio started freezing on the jeep logo, or randomly rebooting. About two days ago my radio was working fine, I went to autozone got back on my jeep and radio was constantly rebooting to a black screen. I noticed my phone is still connected to uconnect and is still receiving calls through the Bluetooth system. I'm kinda lost on what happened to my radio, has anybody experienced this? Anybody have a solution to my problem ? Lol


Sent from my iPhone using Tapatalk
jgutie82 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome