Avatar Trouble [Archive] - JKowners.com : Jeep Wrangler JK Forum

: Avatar Trouble


TiredIronGRB
12-27-2007, 06:18 PM
What's the magic to get an avatar to work, I've tried the same one I use on Pirate and every other 4X4 site.......it meets the 100X100/Less than 100k criteria:bawling:

Lance
12-27-2007, 07:01 PM
What error are you getting?

TiredIronGRB
12-28-2007, 03:50 PM
If I try to use the link that I use on Pirate the error message is "Invalid File" if I try to upload the error message is "Upload Failed".

paragon
12-28-2007, 04:49 PM
If I try to use the link that I use on Pirate the error message is "Invalid File" if I try to upload the error message is "Upload Failed".
It's because you are trying to load up a Yota pic on a Jeep site.;):D

Sorry, got nothing to really help you with.

TiredIronGRB
12-28-2007, 05:07 PM
It's because you are trying to load up a Yota pic on a Jeep site.;):D

Sorry, got nothing to really help you with.

But my JK is stock...for now, I do have a spare set of portal axles in the shop:grinpimp:

paragon
12-28-2007, 05:20 PM
But my JK is stock...for now, I do have a spare set of portal axles in the shop:grinpimp:

That build should prove interesting.

I think I remember wheeling with you at the Cruiser Crawl in '06 at Gray Rock. I think I remember you having the 80 on portals.

TiredIronGRB
12-28-2007, 05:50 PM
That build should prove interesting.

I think I remember wheeling with you at the Cruiser Crawl in '06 at Gray Rock. I think I remember you having the 80 on portals.

Yep...still got it:grinpimp: